måndag 6 oktober 2008

Twilight Zone

Att ligga däckad och sjuk i TV-soffan en hel helg är lite som att gå in i The Twilight Zone.
Ens tankar tas plötsligt över av ett smaklöst monster (förslagsvis Sarah Palin) och allt man ville göra igår känns plötsligt avlägset och fåfängt. När man tidigare funderat på att läsa vidare i Amorina, börjar man nu ångra att man inte köpte på sig Brunstkalendern sist man stod där i Pressbyrån och fnös åt omslaget.
Och plötsligt har man sett en hel säsong av The Hills, som tidigare framför allt framstått som ett makabert socialt experiment, men nu verkar vara ett under av spänning. Och har Paris någonsin sett så vackert ut som i en ung bortskämd amerikanskas ögon?
Framåt söndag kväll hinner man kanske se inte mindre än två nya dokusåpor i rad om halvkändisar.
Men man ska inte klaga: genom att öppna sig för alternativa livsstilar kan man lära sig många viktiga saker. Några av helgens pärlor: ju mer Tyra Banks går upp i vikt ju mer ökar chansen att en plus-size-model vinner Top Model, det finns plats för inte mindre än tre psykoterapeutserier i TV-tablån just nu, unga kvinnor som är shopaholics kan även vara rehaboholics, Denise Richards är besatt av grisar, Robin Williams blir lugnare av kokain och Ett hål i väggen är bara roligt så länge de tävlande ramlar i vattnet nio gånger av tio.

Inga kommentarer: