måndag 20 juni 2011

Polisbreven - igen

Tydligen är det inte bara jag som är hysteriskt politiskt korrekt och känslig i överkant. Det olyckliga brevet från Globens närpolis och Grannsamverkan mot brott har skickats ut till fler förorter och blivit JO-anmält av någon i Huddinge.

Här finns polisens svar på mitt mail om lämpligheten i deras utskick.

3 kommentarer:

Anonym sa...

För all del, så tycker jag polisens utskick är lite konstiga.

Dock, så kan man påverka risken för sig och sin egendom genom att anföra synbart rasistiska resonemang. Synbart eftersom de är statistiskt välgrundade.

Vill man köra bil från Södertälje-Sthlm så kan man resonera att alla timmar har lika värda och att man inte kan smutskasta just timme nr 8. Dock råkar det vara så att det statistiskt tar mycket längre tid timme 8 än timme 11. Vad göra? Blunda och hävda att skillnaden inte finns...

BRÅ publicerade 1996 en hemskt politiskt inkorrekt rapport: "Invandrares och invandrares barns brottslighet". Just för sin politiska sprängkraft så kan man inte ladda hem den gratis som pdf utan måste betala för ett inbundet exemplar. Jag har ett. ISBN 91-38-30588-7.

Om du möter en nordafrikansk man så är sannolikheten närmare 50% att han är straffad i sverige. Jfr 5% för en svenne banan.

Välj själv, men kom inte och klaga efteråt.

Anonym sa...

Ren pragmatik. Denna information hjälper folk när de håller ögonen öppna. Nu vet man att det inte är en svart, MENA-invandrare eller "svensk". Man har alltså begränsat antalet människor att hålla utkik efter. Att du inte är ensam hysteriskt politiskt korrekt är ingen större nyhet i Sverige, det är typiskt svenskt idag ;)

Amanda sa...

Anonym: Vad är det för fordon du kör Södertälje-Sthlm som tar 11 timmar? Prova pendeltåget istället.

Vargen: Trams. Det är inte ett tillräckligt specifikt signalement för att göra någon som helst skillnad när du sitter vid köksfönstret med Ring p1 i radion och bevakar grannarnas rörelser.

En annan gemensam nämnare hos folk som begår brott är att de är män, om vi ska börja böja statistik. Skicka alla män till Gotland för ett tryggare fastland.