tisdag 9 december 2014

Julkalendern #9

“Smörgåsbord serveras på ett fåtal restauranger året om, och då nästan undantagslöst under en flagg av ‘klassiskt’ och/eller ‘svenskt’. Men framför allt lever bordets mer populära rätter vidare som högtidsmat. På jul- och påskbord manifesteras idén om vad som utgör en traditionell, svensk måltid.”
Citatet ovan är hämtat ur en bok från i år som bland annat återlanserar konceptet "Bridgetårta", och som skrivits av en skribent som är frekvent förekommande i Svenska Dagbladet.

Vad heter boken?

--
Quizreglerna hittar du här.

7 kommentarer:

Matte I sa...

#9 Tror att det är "Nu äter vi! - De moderna favoriträtternas okända historia av Jenny Damberg.

Margareta Idberg sa...

Nu äter vi

S. sa...

Nu äter vi

Linnéa sa...

Nu äter vi!

Sofia sa...

Nu äter vi: de moderna favoriträtternas okända historia. /SofiaGydemo

Robert sa...

Nu äter vi! De moderna favoriträtternas okända historia

johanna sa...

Nu äter vi!